Vijf gouden regels voor de gelukkige fietser

2 reacties

 1. Liesbeth van Marle schreef:

  Ha Frank, wat bijzonder dat je vanochtend langsfietste. Heel leuk en gezellig. En ook leuk dat ik nu je site kan lezen. Je schrijft mooi, deed je vroeger ook. Ik lees dat je nog steeds Bob den Uyl waardeert. Er staat nog steeds een boek van hem de boekenkast, geschonken door jou.
  Fietsen is het fijnste wat er is, toch? Ook al fiets ik een stuk langzamer en met een andere beleving.
  Hier een fietsgedicht:

  Ik alleen op mijn fiets naast het kanaal
  Drie stille boten en verder niets
  Muziek uit twee open ramen
  Ruik dat het zomer is en fiets
  en verder niets

  Lieve groet van Liesbeth

 2. Han de Jonge schreef:

  Fijn artikeltje!
  kGa je volgen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *