Tom Schouten gestopt

9 reacties

 1. Jan Vastenhout schreef:

  Beste Frank,

  Inderdaad, een treurige situatie. Op mijn weg met de fiets van Breezand (NH) richting Rotterdam voor familiebezoek stond ik ineens voor een gesloten deur in Scheveningen. Door een periode in Frankrijk, had ik de laatste ontwikkelingen niet mee gekregen bij Tom. Eveneens een paar dagen van slag geweest en een groot vraagteken waar ik nu dezelfde liefhebberij en kwaliteit kan vinden. Hopelijk zien we hem nog eens terug.

  Dank voor je uitleg, nu weet ik wat meer over hoe en wat,

  Vr Gr Jan

 2. Fred vUden schreef:

  Ik ben helemaal perplex, zo mooie zaak en een pracht Team met Tom, ik ben er kapot van.
  Weet even niet hoe en wat, heb er veel mooie momenten mregemaakt met Tom en zijn medewerkers, altijd toppie toppie en altijd goede raad en goede service.
  Hoop dat Tom toch op kan staan in deze tijd, Tom bedankt voor alle goede zorgen en aandacht.🤐🤐😞😞✌✌

 3. Dave Irving schreef:

  During my working time in NL, Tom’s shop was always a mecca for the latest parts, friendly and helpful advice.
  Hope to hear better news that he will open up again and be as successful.
  Here in the UK new bike deliveries are up to a year or more from ordering, shipping costs are through the roof, spare parts are becoming scarce.

 4. Rob Scharroo schreef:

  We zijn inmiddels alweer een tijdje verder, ik hoop dat het goed gaat met Tom en dat hij z’n draai weer heeft kunnen vinden met wat hij ook aan het doen is.
  Willy is alweer een tijd aan de slag in s’Gravezande bij van Scheijndel Wielersport, ook een mooie zaak met mooie merken, ook een zaak met veel kennis van materiaal en kleding…maar ik mis Tom wel…..

 5. Sam schreef:

  Ik ben erg benieuwd naar hoe het toch met Tom gaat, ik hoop dat hij superlekker windje mee ervaart met wat ook op zijn pad is gekomen!!!

 6. Henk Hubenet schreef:

  Ook een oude klant van Tom en hoop van harte dat het goed gaat met hem. Heeft iemand nog contact met Tom? Of weet een mogelijkheid om hem te bereiken?

 7. Flo schreef:

  Ik stond net ook voor een dichte deur. Ik heb jaren geleden een fiets gekocht die hij zelf in elkaar had gezet voor zijn vrouw. Ze gebruikte de fiets niet. Daarom mocht ik de fiets overnemen.
  Ik ben er zo blij mee, nog steeds.

  Echt een grote teleurstelling dat hij gestopt is. Hoop dat alles goed gaat met hem.

 8. Anthon Hintzen schreef:

  Ik heb een prachtige blauwe De Rosa bij hem gekocht, die al flink wat kilometers op de teller heeft nu, helaas was dat ook een van de laatste fietsen uit zijn voorraad. Tom is ook een hele vriendelijke man die niet alleen een gepassioneerde wielrenner is net als zijn personeel, maar ook heel veel om zijn klanten geeft, ook over degene die mij hem heeft aangeraden, daarom raakte het mij ook heel erg toen ik hoorde dat hij moest stoppen door de Corona problemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *