Col in drie delen

4 reacties

  1. Jan Keller schreef:

    Beste Frank, wij gaan binnenkort weer op de fiets richting Italie en willen vanaf Verona doorsteken naar Livorno via de ss62 en dus over de Cisa. Via Corsica en Frankrijk weer terug. Wij fietsen met ondersteuning 🙂 en hebben ervaring met het fietsen over de Alpen en de Pyreneeën. Ik kan echter aan de hand van alle info die er is nog niet het stijgingspercentage van de Cisa vinden. Vraag is dus of dit in principe goed te doen is en welk stijgingspercentage komen we tegen. Bij voorbaat bedankt voor antwoord.

  2. Jacco v/d Linde schreef:

    Dag Frank,
    Zojuist je verslag gelezen over Passo della Cisa en daarna de onbemande B&B geprobeerd te vinden via google maps. Helaas niet gelukt. Heb je een tip hoe ik deze B&B online kan vinden?
    gr, Jacco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *