Zwiepend voorwiel

2 reacties

 1. Dzjiedzjee schreef:

  Nog NOOIT een lekke band gehad?! Je hebt zo te lezen toch geen houten banden 🙂 Ben benieuwd hoe je dat doet.
  Ik pomp zelf elke keer voordat ik ga fietsen mijn banden op naar 8,5 bar. Ik vind 7 te zacht, te zwaar fietsen. Volgens mij heb je bij zachtere banden ook meer kans op lek rijden…
  Je zult wel mazzel hebben 😉
  Goed om te horen dat je er conditioneel gezien, goed voor staat!

 2. Unknown schreef:

  Ik moet dan altijd denken aan Roger de Vlaeminck. Ik weet niet hoe vaak Parijs-Roubaix gereden, vier keer gewonnen, en nog nooit een lekke band in die koers. Of het waar is weet ik niet, het zou best kunnen, maar het is in elk geval een mooie anekdote.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *