Fietslandschappen 36: De Achterhoek

3 reacties

 1. Inge schreef:

  Mooi hè? Welkom 🙂 Er zijn overigens in deze covid-tijd ook in die omgeving best veel gelegenheden met koffie-to-go, waar natuurlijk ook warme choco en appeltaart tot de mogelijkheden behoren, maar inderdaad op zo’n gure dag is even binnen kunnen zitten wel heel fijn.

  • Frank schreef:

   We kwamen halverwege door Zwiep. Daar was een coffee to go open, maar we reden een beetje dommig door. In Gorssel wonen vrienden van ons. Daar konden we even opwarmen.

  • Frank schreef:

   Bij Kasteel Vorden – maar toen waren we net op weg – kon dat ook, zo’n coffee to go. Daar stond een bordje: ‘Geen toegang voor honden en fietsers’. Dat klonk wat onwelkom. Ik denk dat ‘fietsen’ werd bedoeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *