Fietslandschappen 15: Het Groene Hart

2 reacties

  1. Unknown schreef:

    Ik heb met je te doen en onderschrijf je gevoel. Om het rotgevoel iets kleiner te laten zijn een volgende keer: Tip 1: Fiets na Gouda iets minder hard, dan geniet je langer. Tip 2: rijd een volgende keer via Stompwijk – Hazerswoude – Boskoop – Bodegraven – Nieuwerbrug -het o zo gemiddelde maar onvolprezen Woerden – kruis hier de A12 en vervolg je route via Montfoort en Benschop naar Lopik etc. Toegegeven het is een paar kilometer meer maar draai jij je hand toch niet voor om?

  2. Fietsen met Frank schreef:

    Haha, de route Stompwijk – Boskoop – Bodegraven ken ik. Die neem ik altijd als ik naar Utrecht fiets. Ik geef dus toe, de ellende deed ik mezelf aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *