Fietslandschappen 5: Dolomieten

4 reacties

 1. wim d schreef:

  Beste Frank, ik weet niet of dit een herhaling is uit je eerdere leven. Het lijkt me wat vroeg in het jaar. Maar op één punt zijn je heerlijke blogs altijd identiek: die zogenaamde vrienden rijden bergop altijd bij je weg. Waarom blijft nou eens nooit iemand naast je rijden, of desnoods vlak voor je. Elke keer zie ik die wegrijdende mannen voor me en die stilstaande Frank. Het is niet eerlijk in de wereld. Maar dat wisten we al. Dat ligt aan de PvdA.

 2. Fietsen met Frank schreef:

  En de polletiek doet niks!

  Een interessant fenomeen inderdaad. Mijn bergfietsvrienden zijn in elk geval zo'n 10 jaar jonger dan ik. Dat schijnt ceteris paribus (althans als ik Adrie van Diemen mag geloven) op een lange beklimming (zeg 800-1000 hm) al gauw een minuut of 10-15 te schelen. Daar komt bij mij nog bij: een paar kilo extra en een zwakke mentaliteit. Op elke klim spaar ik me voor de volgende.

  En wat betreft die herhaling: dit stukje is een bewerking van een eerder blogje. Deze is verschenen in tijdschrift Geografie, als aflevering van rubriek Fietslandschappen.

 3. Unknown schreef:

  En Frank wil helemaal niet dat ik naast hem ga fietsen. Bergop niet en bergaf helemaal niet. Maar voor de rest hebben we het heel gezellig ;). We wachten trouwens wel op elkaar, zowel op de top als in het dal! (Groet van de op-een-na-laatste, inderdaad 10 jaar jonger maar wel dezelfde gewichtsklasse)

 4. Fietsen met Frank schreef:

  Er moet eigenlijk nog 2-3 kilo af. Scheelt ook weer. Maar hoe krijg ik dat in Godesnaam voor elkaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *