Erge bergen 24: Kronplatz

3 reacties

 1. Unknown schreef:

  Het was maar een 26×30 verzetje hoor (die 32 wil ik wel voor de Monte Zoncolan….). Verder zat er 8 bar in mijn 25 mm Conti's GP 4 season-bandjes. Afdalen was spannender dan de klim.

  De echte helden waren Ronald en Willem die me op de top hadden opgewacht (na met de lift boven te zijn gekomen). Want anders was het heel eenzaam geweest……..

 2. Unknown schreef:

  Hallo,
  Ik plan in juli 2020 de Kronplatz te bedwingen met mijn koersfiets. Is dit uberhaupt te doen mits aangepaste versnelling (lees 32 achteraan) of is de kans op valpartijen en/of lekke banden simpelweg té groot?

  Groeten,
  Kevin

 3. Fietsen met Frank schreef:

  Hmm, zoals ik al schreef: beter te doen met een mountainbike. Rolf (zie boven) deed het op een koersfiets, dus het kan wel, maar dan moet je sterk en handig zijn. En mogelijk 28mm banden monteren. Afdalen is wel een dingetje. Maar er gaat een lift.
  Je kunt er ook mooi omheen fietsen…
  Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *