Erge bergen 19: Vaalserberg (Drielandenpunt )

1 reactie

  1. petje schreef:

    Ja, beter een doordeweekse zomer of herfstavond. Lekker vanuit Vaalsbroek, nog meer hoogtemeters maken na de Camerig (liefst via de west variant, vind ik mooier) Een uitgestorven en dan toch wel weer geinig hoogtepunt. Dan terug via Gemmenich en de Voerstreek in of de pas weer over om terug te komen in Vaalsbroek. Maar ook eens leuk is de nog minder bekende duitse klim vanuit Aken/Vaalser quartier: strava.com/segments/2340259 Let wel op, de laatste 150-200 meter zijn over een goed te rijden gravelweggetje tussen de bomen. Niet erger dan een modderige kinderhoofdjesweg, maar sommige renners zijn misschien té zuinig op hun plastic paardje. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *